Etablering av virksomhet

Det er tøft å dra i gang noe nytt. Vi kan bistå deg som skal starte bedrift. Vi hjelper deg med selskapsetableringen og vi tar oss god tid til å veilede deg. Det er spesielt viktig i startfasen at du får forståelse for regnskap og økonomi og etablerer gode rutiner og systemer som vil være til stor nytte i videre utvikling av ditt selskap.

La oss sammen sikre at du får den best mulige starten. Vi bistår gjerne med gode regnskapsløsninger, hjelp til regnskap og fakturering, lønnskjøring, årsregnskap, budsjettering og likviditetsanalyser med mer.

Har du har interesse for, eller lyst til å føre regnskapet selv? Vi hjelper deg å velge et regnskapsprogram som passer til ditt behov, setter opp en korrekt kontoplan og legge opp gode rutiner for din virksomhet. Slik at du trygt kan føre regnskapet selv på en riktig og effektiv måte, og få støtte fra oss når du har behov for det.

Som vår regnskapskunde hjelper vi deg med å stifte aksjeselskapet kostnadsfritt. Dette forutsetter at du stifter aksjeselskapet ditt med kontantinnskudd (penger).V

Ta kontakt med oss om du ønsker å komme i gang med etablering av firma. Vi tilpasser en hyggelig oppstartspris for deg som ny kunde.

Vi kan bistå med:

  • Stiftelse av selskap
  • Budsjett
  • Avtaler om lån/kjøp/salg med eiere/nærstående
  • Etablering av regnskapsløsning, rutiner og internkontroll