Om oss

Pahr Regnskap & Rådgivning er en totalleverandør innen regnskapstjenester. Som bedriftens rådgiver hjelper vi deg med å løfte blikket for å se dine mange og gode muligheter.

Vi har lang erfaring innen regnskapsføring og økonomi, og vi kan tilby høy kompetanse innen fagområdene:

• Regnskap
• Lønn
• Skatt
• Økonomisk rådgivning

Vi bruker det nyeste innen teknologiske løsninger. Det gjør regnskapsføringen effektiv og oversiktlig og det gir våre kunder muligheten for bedre kontroll, sparte kostnader og tid.

Som kunde av oss kan du bestemme helt selv i hvor stor grad du ønsker å benytte deg av våre tjenester og vår rådgivning.

Vi utfører alle oppgaver knyttet til regnskapsførsel som bilagsregistrering, remittering, fakturering, rapportering,  og rådgivning. Vi leverer også lønnstjenester og årsoppgjør.

Regnskapsbyrået har lang erfaring med små og mellomstore selskaper i ulike bransjer, omfattende erfaring og kunnskap om regnskap, skatt og avgift og særlig ekspertise på aksjeselskaper (AS). Vi er medlem av Regnskap Norge, og autorisert av Finanstilsynet. Dette er med på å sikre at vårt arbeid utføres i henhold til gjeldende lovgivning, og lovpålagt kvalitetssikring.

For oss er alle kunder like viktige uansett størrelse. Vi legger opp til personlig service og oppfølging, og ditt firma får full fokus fra en fast regnskapsfører. Og selvfølgelig kan du bruke ditt eget regnskapssystem om du ønsker det.

Hos oss kan du få en fast regnskaps-avtale til god pris i bunnen – så kan du be om gode råd og tilleggstjenester ved behov. Når du blir kunde hos Pahr Regnskap & Rådgivning får du egen regnskapsfører som vil være din faste rådgiver innen regnskap og økonomi.

Å holde seg ajour med administrative oppgaver, lønn, regnskap og rapportering innenfor gjeldende frister kan være utfordrende, og det kan gå ut over tiden du skulle brukt på kjernevirksomheten din. Kontakt oss for spørsmål om hvordan vi kan komme i gang med å føre ditt regnskap!

Hvem er vi?

  • Remi Pahr, Partner
    • Tlf: +47 482 80 706
  • Linda Merete Frøen, Daglig leder Regnskap.
  • Morten Solheim, Daglig leder Revisjon.

Velkommen til oss!